top of page

Píšu, píšeš, píšeme ~ Diář 2021 ~ 53. a 1. týden

Deník 2021 jsem zahájila kresbou šelmy kočkovité. Je z kalendáře MOMENTS OF NATURE z loňska. Doma jsme se rozhodli, že ho pojedeme znovu, pro krásné fotky zvířat. Myslím ale, že červencové mravence kreslit nebudu.

Na Nový rok dávali osmdesátkový The NeverEnding Story, geniální film z roku 1984. Vychází z románu Michaela Endeho Nekonečný příběh z roku 1979. Jakobych se octla v době, kdy jsem film viděla poprvé... stejné pocity... a svět FANTAzie. Órin dala dětská císařovna Átrejovi... Hezký článek o fantasy filmu vyšel před několika lety na FANTASYMAG.CZ

Mám za úkol pořídit knihu !
 

PALINDROM je TENET. Líbí se mi hra a líbí se mi slova. Film jsem viděla dvakrát a pro jistotu vyhledala další info vysvetleni-pribehu


 

1. týden začal pěkně barevně. Dorazily legínky z LELOSI, druhá kůže? ANO. Jsou fakt takové, jak slibují. Teď nosím podvlíkací prádlo, ale na lelosky se už teď těším!

 

Děkuji za FILOSOFII a Annu Hogenovou. Přednášky poslouchám, výpisky dělám, jakobych v lavici seděla. Jednou v hypnóze jsem šla "k sobě samé" a byl to přenádherný pokojíček, pamatuju.. Vylaďovat se mezi Gaiou a Úranem: o něčem úchvatném, se přece říká, že to bylo "mezi nebem a zemí". Tvořivý životní princip se nazývá ENTELECHIE, ve slovníku čtu, že je to také rozdíl mezi skutečností a možností. Nad tím se musím vážně zamyslet.

 

Náušnice Tropical Parrot od značky Swarovski jsou papoušci s ocasem, ale i bez – mají dvojí možnost nošení. Jsou teď v akci, povánoční slevy.

 

"Být či nebýt, to je oč tu běží. Je důstojnější zapřít se a snášet surovost osudu a jeho rány, anebo se vzepřít a skoncovat to navždy ?" Hamlet do našeho života vplul ke konci prvního lednového týdne a v rámci domácího vzdělávání dalo shakespearovské dílo vzniknout dalšímu edukativnímu videu Amálčiny Parádní Truhly LILA's Show 2.



Pracuj na Sobě, nebo bude pracováno na Tobě.
 

Milé dámy, pánové, spolužačky, kolegové a přátelé. Deníkové zápisky jsem se v této době rozhodla sdílet proto, abych se vám nejen přiblížila, ale taky dokopala něco dělat. Pišme si :-)

 

Děkujeme za odeslání!

bottom of page